Så fungerar Victorious

Victorious slot är utvecklat av svenska NetEnt som är nätets främsta mjukvaru-utvecklare av spel, så det är ingen slump att grafiken i detta slotspel är bland det snyggaste som skapats spelväg. Att Victorious sedan är extrem enkelt att lära sig gör inte saken sämre!

Spelautomaten består av 5 hjul, precis som vanliga spelautomater, men skiljer sig från mängden då Victorious är helt utan insatslinjer. Istället har spelutvecklarna tagit fram ett flertal extra möjligheter till spelvinster. Du kan nämligen välja mellan 10 olika insatsnivåer, ett myntvärde mellan 0.01-0.50 euro och har sedan hela 243 insatssätt att välja mellan när du startar spelet! I klartext betyder detta att du kan vinna på 243 olika sätt!

Victorious är som du säkert förstått inspirerat av Romarriket, dess härskare och alla de män som krigade i Cesars namn. Symbolerna väcker segrarinstinkten till liv och på hjulen snurrar såväl kejsaren, hans rivaler, typiska attiraljer från tidsepoken samt den kända örnen från romarrikets röd- och guldfärgade flagga.

När du öppnar spelet Victorious så kommer du att mötas av en otroligt snygg videospelsautomat som helt andas antikens Rom. Framför dig kommer fem stycken hjul att framträda med sammanlagt 15 rutor varav vissa består av bildsymboler. Det är dessa symboler som i rätt symbios kommer att ge dig vinst! För att snurra på hjulen så trycker du på den stora knappen längst ner i mitten. Svårare än så är det inte! Orkar du inte trycka på knappen så kan du göra det än mer enklare genom att trycka på autoplay!